Den nyeste herre trend som du aldrig havde forventet

Den seneste trend vi ser indenfor mænd, har typisk kun fundet sted blandt kvinderne. Men ikke længere. Flere og flere mænd er nemlig begyndt at følge op på denne trend, og der er intet som tyder på, trenden skal til at stoppe lige foreløbigt.

Det er selvfølgelig smykker til mænd. En enkelt halskæde eller et armbånd har kunne ses blandt herrerne i mange år nu, men noget tyder på, det ikke er nok for dem længere. Mange kan ikke bare nøjes med en enkelt halskæde, men skal nu have to eller flere. Dette bliver samtidig suppleret med nærmest en ring til hver finger. Dette gælder lige for klassiske kæde halskæder til perlehalskæder. Fra klassiske ringe til store rocker-agtige ringe. Der er noget til hver en smag!

Så hvis du har haft lyst til at gøre dig lidt mere i smykker som mand, så har der aldrig været et bedre tidspunkt end nu!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.