Deals hos Dk-brands – Hvad kan du finde hos os?

deals Dk-brands

Gode deals i samarbejde med mere end 300 danske virksomheder

Her hos Dk-brands arbejder vi hårdt for at fremskaffe de allerbedste danske deals til dig.
Det gør vi gennem vores mere end 300 danske samarbejdspartnere. Vi har indsamlet en masse gode tilbud fra velkendte danske mærker, som x, y, z  og mange flere.

Hos os  finder du deals inden for et stort spænd af kategorier. Vi har masser af tilbud inden for tøj, sko, fitnessudstyr, legetøj, elektronik, møbler, køkkengrej og mad. Herudover arbejder vi pt. på at tilføje lokale oplevelsesdeals i Danmark til vores tilbudssortiment.

På sitet er alle tilbud for din nemheds skyld delt op i de ovennævnte kategorier, hvorunder du kan filtrere de forskellige brands.

Er det et specifikt produkt, men ikke et specifikt brand, du søger, har vi også underkategorier i venstre margen, når du klikker ind på en overordnet kategori.

Vi forsøger at gøre sitet så overskueligt og brugervenligt som muligt for dig som kunde. Jagten på de bedste deals skal være nem, ikke slem!

Bedste deal på danske brands

Vores navn siger meget om, hvilket geografisk marked vi befinder os på. Vores mission er først og fremmest at give vores kunder de bedste deals. Vi stræber dog også efter at øge kundernes kendskab til danske brands for at fremme disse brands.

Der findes efterhånden oceaner af brands i verden, og det er ikke altid lige let at overskue, hvor brandet kommer fra. Det er en hård konkurrence for mindre danske virksomheder, og vores idé er at give disse virksomheder mere synlighed gennem deals.

Når du køber gennem vores side, hjælper du altså ikke bare dig selv til gode tilbud, men er altså også med til at give de små danske spillere på markedet en chance.

Så hop ind og se vores store udvalg af danske deals og lad dig inspirere til et godt køb.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.